Fodrászat

Sok hölgyet a fodrász kiválasztása sokkal inkább szorongással, mint sem boldogsággal vagy izgatottsággal tölt el. Pontosan tudom mit éreznek. Éppen ezért lettem fodrász. 

fodrász újpest

Borovszki Emma vagyok, mesterfodrász és fodrász gyakorlati oktató

Munkámban nagyon igényes és precíz vagyok. Szeretem vendégeim szemében azt a csillogást látni, amit egy új frizura öröme okoz számukra.
Munkámat mindíg a lehető legnagyobb odafigyeléssel végzem és arra törekszem, hogy vedégeim hajából maximálisan a legjobbat hozzam ki.
A frizurát és a színeket vendégeimmel együtt tervezzük meg, figyelmebe véve az egyéni stílust, a haj minőségét, a haj vastagságát, az arc formáját, a bőr színét, sminkelési szokásokat és azt is figyelmebe veszem, ha vendégemnek nincs túl sok ideje otthon a hajszárításra, frizura készítésre. Fontos, hogy a frizura örömet és könnyedséget okozzon vendégeim számára.

Biztosan mozgok a letisztult formáktól kezdve az alkalmi és esküvői kontyokon keresztül az extrém frizurákig. Mindegyiket imádom csinálni! Izgalmasnak tartom a változást.

Fodrász oktatóként naprakész vagyok az új festési- és vágási technológiákkal kapcsolatban, de nem felejtettem el a klasszikus eljárásokat sem, amelyek -mint ahogy a divat is – időről időre visszatérnek, újra divatba jönnek. Oktatóként és fodrászként is annak a híve vagyok, hogy mi vagyunk a vendékekért és nem fordítva. A vendég csak 100%-os elégedettséggel távozhat a székemből!

Fodrászatomat az otthonom mellett, egy külön álló helyiségben alakítottam ki. Barátságos környezetben várom régi és új vendégeimet! Gyere el hozzám, ingyunk egy kávét és tervezzük meg együtt a frizurádat! Tőlem nem fogsz csalódottan távozni!

Várom hívásod a 0670/4261086-as telefonszámon bármikor!

Szolgáltatások:

  • Haj stílustanácsadás
  • Festés
  • Vágás
  • Szárítás
  • Balayage Ombre
  • Fóliás melír
  • Dauer
  • Alkalmi frizura

Bármely szolgáltatást is választod, mindegyikhez kapsz egy kis barátságot, kedvességet, figyelmet, pozitív energiákat, humort és egy kávét is. 😀

Tekintsd meg árlistánkat: ÁRLISTA